Varmmat

Forrettar

Canape med røykelaks og eggerøre. kr. 85,-

Canape med gravlaks og sennepsaus. kr. 95,-

Canape med aurefilet og snøfrisk. kr. 95,-

Rekecoctail. kr. 85,-

Melon med spekeskinke. kr. 85,-

Diverse supper( asparges, blomkål, champignon). kr. 55,-

Hovedrettar

Svinesteik med kjøttkaker og grønnsaker. kr. 210,-

Røykt svinekam med kjøttkaker og grønnsaker. kr. 220,-

Braisert oksesteik med grønnsaker. kr. 245,-

Lammesteik med salat og grønnsaker. kr. 275,-

Reinsdyrsteik med grønnsaker og tyttebær. kr. 330,-

Alle hovedrettar vert servert med kokte poteter og saus, og vert servert ein gong. Tillegg for to gonger servering: kr. 65,-

Dessertar

Ekte karamellpudding m/karamellkrem. kr. 55,-

Fromage (figaro, sitron, mokka). kr. 72,-

Frisk fruktsalat med krem. kr. 68,-

Krumkake med moltekrem. kr. 120,-

Tilslørte bondepiker. kr. 95,-

Riskrem med raud saus. kr. 65,-

Betasuppe med heimebakte kuvertbrød. kr. 105.-

Gryterett med ris, salat, dressing, brød og smør. kr. 175.-

Viltgryte med ris, salat, dressing, brød og smør. kr. 200.-

Lasagne med salat, dressing, brød og smør. kr. 160.-

Me har og utleige av alt som trengst til eit festpynta bord, f. eks. diverse glas, dekketøy, dukar etc.

Maten vert levert fritt ved tingingar over kr. 6000,- ellers kjem eit køyretillegg.