Varmmat

Forrettar

Canape med røykelaks og eggerøre. kr. 90,-

Canape med gravlaks og sennepsaus. kr. 95,-

Canape med aurefilet og snøfrisk. kr. 95,-

Rekecoctail. kr. 90,-

Melon med spekeskinke. kr. 90,-

Diverse supper( asparges, blomkål, champignon). kr. 55,-

Hovedrettar

Svinesteik med kjøttkaker og grønnsaker. kr. 225,-

Røykt svinekam med kjøttkaker og grønnsaker. kr. 230,-

Braisert oksesteik med grønnsaker. kr. 260,-

Lammesteik med salat og grønnsaker. kr. 280,-

Reinsdyrsteik med grønnsaker og tyttebær. kr. 340,-

Alle hovedrettar vert servert med kokte poteter og saus, og vert servert ein gong. Tillegg for to gonger servering: kr. 65,-

Dessertar

Ekte karamellpudding m/karamellkrem. kr. 60,-

Fromage (figaro, sitron, mokka). kr. 75,-

Frisk fruktsalat med krem. kr. 72,-

Krumkake med moltekrem. kr. 120,-

Tilslørte bondepiker. kr. 98,-

Riskrem med raud saus. kr. 70,-

Betasuppe med heimebakte kuvertbrød. kr. 110.-

Gryterett med ris, salat, dressing, brød og smør. kr. 180.-

Viltgryte med ris, salat, dressing, brød og smør. kr. 220.-

Lasagne med salat, dressing, brød og smør. kr. 170.-

Me har og utleige av alt som trengst til eit festpynta bord, f. eks. diverse glas, dekketøy, dukar etc.

Maten vert levert fritt ved tingingar over kr. 6000,- ellers kjem eit køyretillegg.