Vossameny 2024

Forrettar

Pris inntil 20 pers. / over 20 pers.

Smørsteikt canape m/snøfrisk , raudløk og aurefilet. kr. 115,- / 110,-

Finstrimla fenalår, geitost frå Undredal på salatseng, m/honning/balsamicodressing. kr. 130,- / 125,-

Hovudrettar

Fylt lammeside m/assorterte woka grønsaker, ovnsbakte poteter, saus.

kr. 430,- / 400,-

Røykt lammebog m/ gulrot, kålrot og kokte poteter. Kvit saus. kr. 330,- / 300,-

Marinert filetkam av svin, steikte poteter, woka grønnsaker, salat, brun kryddersaus. kr. 370,- / 340,-

Lammefricasse m/kål, gulrot, kålrot og kokte poteter. Mild karrisaus.

kr. 330,- / 300,-

Tradisjonell fårikål, servert med kokte poteter. kr. 280,- / 260,-

Steikt fjellaure m/salat dressing, rømme og kokte poteter. kr. 330,- / 310,-

Ein del av rettane kan kun leverast i sesong.

Dessertar

Fruktkompott med fløytemjølk. kr. 80,- / 70,-

Riskrem med raud saftsaus. kr. 90,- / 80,-

Russadessert med vaniljesaus. kr. 80,- / 70,-

Tilslørte bondepiker. kr. 120,- / 110,-

Alle prisar er pr. person.

Dette er eit utval av det me leverer, men har De andre ynskje så leverer me det meste. Ta kontakt med oss på telefon 932 06 751, eller benytt kontaktskjema.

Ved tinging over kr. 9000,- fritt levert, ellers kjem tillegg for utkøyring.